Rynek żywności ekologicznej
Magdalena Kowalewska, BNP Paribas: Utrata bioróżnorodności oznacza silny wzrost kosztów produkcji żywności 02.11.2023 / 11:41
Założyciel Frisco.pl tworzy nowy sklep internetowy z żywnością ThePlanet.pl! Obiecuje zakupy bez podawania nazwiska [NASZ NEWS] 13.10.2023 / 15:07
Zdrowa żywność w koszykach Polaków. Jakie czynniki wpływają na decyzje zakupowe klientów? [BADANIE] 10.10.2023 / 11:57
Czy Nutri-Score łamie zbiorowe interesy konsumentów? W tej sprawie wypowie się UOKiK 30.08.2023 / 18:31
Białe certyfikaty. Co to jest? Dlaczego firmy powinny się nimi zainteresować? 08.08.2023 / 18:37
Bio Planet zapowiada mocny wzrost mimo cieńszych portfeli konsumentów. Firma zaczyna zbierać owoce ostatnich inwestycji 26.05.2023 / 21:31
Carrefour tworzy sieć dostawców zaangażowanych w produkcję odpowiedzialnej żywności. Wiemy jakie firmy dołączyły do paktu! 14.04.2023 / 20:02
Brudny ślad branży spożywczej. Znakowanie żywności śladem węglowym ma wpłynąć na wybory zakupowe konsumentów [DLA SUBSKRYBENTÓW] 17.03.2023 / 09:00
Konrad Kaszuba
Łukasz Rawa
Paweł Jachowski
Sprzedaż Eurocashu w dół! Paweł Surówka: Wyniki są poniżej naszych oczekiwań
To będzie ostatni dzień działalności hipermarketu Carrefour
Eurocash zamyka ponad 100 sklepów Delikatesy Centrum. To jeszcze nie koniec
Dino otworzyło 3000. sklep! Polska sieć szybko goni Biedronkę
Szef Castoramy: Marże banków są 3 razy wyższe niż we Francji. Jak to odbija się na rynku DIY?